Dobrá Čajovňa Košice

V utorok 15.9. bude pre vás čajovňa OTVORENÁ od 16:00 – 21:30h.
15. septembra 2020

Čerstvá čajová zásielka z Kórei – Nokcha a Wooricha
07. augusta 2020

Milí čajoví fajnšmekri :)   na pult Dobrej čajovne dorazila čerstvá zásielka zeleného a červeného čaju z Kórei – zelená Nokcha a červená Wooricha Skvelý chuťový zážitok..odporúčame všetkým čajovým labužníkom :)

DARJEELING Second Flush zo záhrady THURBO
23. júla 2020

Milí  labužníci čajovníci,   Darjeeling Second Flush zo záhrady Thurbo šťastne dorazil na pult Dobrej čajovne… Tento letný zber opäť nesklamal a potešil nás svojimi bohatými kvetinovými tónmi s ľahko medovým dozvukom so stopou muskatelu..  

Čerstvé čínske zelené čaje Long Jing a Bi luo chung
11. júna 2020

Tááák, a je to tu milí priatelia, nádielka čerstvého čínskeho zeleného čaju, velejemný a vzácny BI LUO CHUNG – Modrozelené špirálky jari a preslávený LONG JING „Tiger Spring“ – Dračia studňa/Tigrí prameň. Obe nás potešili svojou čerstvou a sviežou vôňou … Pokračovať

Antivírový a antibakteriálny odvar z čaju LAPACHO a CATUABA
10. marca 2020

Priatelia, v zmysle posilnenia imunity a zocelenia mysle odporúčame silno antivírový, antibakteriálny a pre psychickú pohodu aj mierne afrodiziakálny odvar z kôry stromu LAPACHO a CATUABA…táto harmonická kombinácia s kúskom zázvoru a citróna podrží vaše telo aj myseľ v týchto … Pokračovať

Antivírový a antibakteriálny odvar z čaju LAPACHO a CATUABA

Napísané: 10. marca 2020 | Komentovať

Priatelia,

v zmysle posilnenia imunity a zocelenia mysle odporúčame silno antivírový, antibakteriálny a pre psychickú pohodu aj mierne afrodiziakálny odvar z kôry stromu LAPACHO a CATUABA…táto harmonická kombinácia s kúskom zázvoru a citróna podrží vaše telo aj myseľ v týchto časoch virálnych a hystericko-panických…

Odvar sa pripravuje varením:
1 polievkovú lyžicu zmesi Lapacho a Catuaba zalejeme 0,5 – 1 l vriacej vody a necháme variť 5-10 minút. Odporúčame nastrúhať aj kúsok čerstvého koreňa zázvoru a povariť spolu s čajom. Po dovarení necháme odstáť ešte 10-15 minút a po precedení môžeme pomaličky chlípať 
Citrón odporúčame pridávať až po schladení nápoja na cca 70°C, aby sme nezničili vitamín C v citróne.

Prajeme všetkým silnú imunitu, pevné nervy a hlavne pohodu na duši 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *